MCSI, een coöperatie

Binnen MSCI staat samenwerking hoog in het vaandel – alle leden brengen waarde in, denk hierbij aan kennis, ideeën, uitvoeringskracht en hun netwerk. Multidisciplinaire samenwerking en kennisdeling geven een vruchtbare voedingsbodem aan de ontwikkeling en uitvoering van innovatieve projecten en concepten.

Door deze samenwerking met veel kennis en ervaring kunnen we een krachtige meerwaarde bieden aan oplossingsgericht denken. Wij richten ons veelal op sociale en maatschappelijke vraagstukken en hulpvragen in een veranderende maatschappij en samenleving. Maar ook veranderprojecten bij bedrijven en organisaties passen binnen het werkveld van de leden van MCSI.

MCSI denkt met je mee. Wil je ontdekken wat wij voor jouw vraagstuk of uitdaging zouden kunnen betekenen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak en ontdek de kracht van social innovation bij MCSI.

Lid worden?

Geloof jij ook in samenwerking en kennisdeling en wil je samen met ons werken aan de doelstellingen van MCSI? Kom dan een keer langs en proef de sfeer. Wij leggen je graag uit waarom het prettig samenwerken is bij MCSI.

Wat krijg je als lid? Je mag:

  • deelnemen aan alle activiteiten van MCSI
  • gebruikmaken van de flexplekken van MCSI (inclusief koffie, wifi, spreekkamer en printer)

Soorten abonnementen

  • Co-worker: €25 contributie en €150 huur co-werkplek per maand (minimaal 3 maanden)
  • Strippenkaart: €200 voor 10 dagen

Alle vernoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Schrijf je in

Interesse? Schrijf je hieronder in en Arnoud neemt contact op om je abonnement te activeren. Een dag proefdraaien kan ook.

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier - Lidmaatschap

Contact

Arnoud van de Boel
Community manager
arnoud@midpointcsi.nl
+31 (0)13 208 4064

Bezoek- en postadres

Burgemeester Brokxlaan 12 (begane grond)
Gebouw 88
5041 SB Tilburg

Openingstijden

Maandag – vrijdag
08:30 – 17:30 uur