Op zoek naar een fijne werkplek? Overweeg deze flexplek in Tilburg! 

Thuiswerken biedt veel voordelen. Maar soms is het ook prettig om ‘naar kantoor’ te kunnen. Een andere omgeving, ondernemers om je heen. Een flexplek in Tilburg kan dan uitkomst bieden. Bij MCSI kun je flexwerken wanneer je wilt voor een vast bedrag per maand. Het mooie is: je werkt dan op de Spoorzone, het bruisende ondernemershart van Tilburg.  

flexplek tilburg samenwerken

Wat maakt flexwerken in de Spoorzone in Tilburg zo interessant?  

1. Centrale ligging vlakbij het station 

Een flexplek bij MCSI in de Spoorzone biedt meer dan alleen een inspirerende werkomgeving. Onze locatie is strategisch gelegen, op loopafstand van het centraal station. Dit maakt niet alleen de reis naar je flexplek gemakkelijk, maar opent ook de deuren naar zakelijke mogelijkheden buiten Tilburg. Of ontmoet klanten, partners of collega’s met het gemak van een centrale ligging! Zakelijk afspreken kan eenvoudig in een van de overlegruimtes, waar je onbeperkt toegang toe hebt. Niet voor niets noemen we MCSI ons ‘zakelijk thuis’.

2. Ondernemende stad met talloze initiatieven 

Tilburg is niet zomaar een stad; het is een broedplaats voor ondernemerschap. Met talloze initiatieven, start-ups en creatieve hubs bruist de stad van innovatie. Je zit op loopafstand van Mindlabs, een samenwerkingsverband waaraan kennisinstellingen, overheden, bedrijven en  maatschappelijke instellingen deelnemen.  

Nog dichterbij, in hetzelfde pand als MCSI, vind je talloze andere bedrijven én het ondernemersplatform van Tilburg: Midpoint. Deze organisatie helpt ondernemers met interessante inspiratiesessies, workshops en andere programma’s over actuele ondernemersthema’s.  

Kortom: een flexplek bij MCSI in hartje Tilburg betekent toegang tot een netwerk van gelijkgestemde ondernemers die stuk voor stuk bijdragen aan de dynamiek van deze ondernemende stad. 

3. Culturele diversiteit en inspiratie 

Bijkomende voordeel van een flexplek in Tilburg: je zit dicht op het culturele vuur van de stad! De vele kunstgaleries, theaters en culturele evenementen voeden niet alleen je creativiteit, maar bieden ook een welkome afwisseling tijdens je werkdag. Laat je inspireren door de culturele rijkdom die deze stad te bieden heeft, recht voor de deur van je flexplek. 

4. De beste horeca voor de deur van jouw werkplek in Tilburg!  

Kies je voor een werkplek bij MCS? Dan heb je ook dicht bij de beste culinaire mogelijkheden die Tilburg te bieden heeft. Op 10 stappen van de voordeur vind je een van de populairste lunchtentjes van Tilburg: Smeer ‘m. Een stukje verder vind je Kras2, waar de rij tot buiten staat tijdens lunchtijd. In de zomer even een ijsje halen bij Intermezzo is ook zo gepiept. En wist je dat Loc Brewery onze buur is? Ideaal voor een (spontane) vrijdagmiddagborrel.

Neem je liever je eigen lunch mee? Ook dan zit je goed bij MCSI! Regelmatig gebruiken we de bar of lunchtafel in ons gebouw of een van de overlegruimtes voor een gezamenlijke lunch. Dat is toch gezelliger dan alleen thuis aan de keukentafel…

flexplek tilburg bureau

Wat kun je verwachten van MCSI, de prettigste flexplek in Tilburg? 

Bij MCSI willen we meer bieden dan alleen een werkplek. Onze flexplekken zijn ontworpen met de wensen van de ondernemer in gedachten. Hier kun je verwachten: 

1. Samenwerking & kennisdeling 

Bij MCSI geloven we in de kracht van een levendige gemeenschap. Verwacht een omgeving waarin samenwerken wordt aangemoedigd, waarin we kennis delen en waar nieuwe zakelijke kansen ontstaan. Bij MCSI maak je deel uit van een dynamische groep professionals die elkaar naar nieuwe hoogten stuwt. En waar ook gewoon veel gelachen wordt, bijvoorbeeld tijdens onze borrels en lunchbijeenkomsten.  

2. Inspirerende werkruimtes 

Onze flexplekken zijn meer dan alleen bureaus en stoelen. Ze zijn ontworpen om inspiratie te bieden, met voldoende natuurlijk licht, moderne voorzieningen en een stimulerende sfeer. Uiteraard met wifi, een printer, goede koffie, thee en een eigen kluisje. Creëer in alle comfort en efficiëntie, omringd door de energie van een bruisende stad. 

3. Vergaderruimtes en belcellen

Uniek aan MCSI is dat je naast een werkplek die je 24/7 kunt gebruiken, ook de beschikking hebt over twee vergaderruimtes en twee belcellen. Deze lenen zich prima voor (Teams-)overleggen of workshops met klanten bijvoorbeeld.  

flexplek tilburg gezelligheid

Waar moet je op letten bij het huren van een flexplek? 

Overweeg jij een flexplek in Tilburg? Neem dan nog even deze tips mee ter overweging.  

1. Flexibiliteit in contracten 

Bij MCSI begrijpen we dat flexibiliteit essentieel is. Let bij het kiezen van een flexplek op flexibele contracten die zich aanpassen aan jouw behoeften. Onze contracten zijn transparant en flexibel: je betaalt één bedrag per maand voor onbeperkt gebruik van jouw werkplek en je kunt jouw lidmaatschap iedere maand opzeggen. Zo houd jij controle over de duur en de voorwaarden van je verbintenis. Gaat het heel snel met je onderneming? Dan groei je door naar een van de kantoorruimtes in het pand of elders in Tilburg. Verandert de aard van je onderneming en heb je de werkplek niet meer nodig? Dan zeg je deze eenvoudig op.  

2. Voorzieningen en services 

Een goede flexplek biedt niet alleen een bureau, maar ook de nodige voorzieningen en services. Let op zaken als snelle internetverbinding, vergaderruimtes, belcellen, koffievoorzieningen en andere faciliteiten die je werkplek compleet maken. Let ook op de sfeer en wat er om je heen gebeurt aan bedrijvigheid en kennisdeling.  

Wat zijn de kosten van een flexplek in Tilburg 

Bij de flexibele werkplekken bij MCSI hanteren we een transparante benadering als het gaat om kosten. Onze tarieven zijn betaalbaar en duidelijk, zonder verborgen verrassingen. Je betaalt een vast bedrag van 170 euro per maand (de eerste maand slechts 99 euro) en kunt vervolgens onbeperkt gebruikmaken van jouw werkplek. Even iets uitwerken in het weekend of ’s avonds in alle rust nog even een presentatie voorbereiden? Geen probleem!  

Benieuwd naar onze flexplekken in Hartje Tilburg? Kom eens proefwerken en ervaar zelf hoe MCSI jouw werkervaring kan verrijken! 

FAQ 

1. Waarom flexwerken?  

Thuiswerken heeft voordelen, maar soms is het prettig om even uit je vaste omgeving te komen. Misschien wil je jouw klanten kunnen ontvangen op een professionele plaats in plaats van aan de keukentafel thuis. Of wil je graag met andere ondernemers overleggen of lunchen. Of je zoekt een rustige plek waar je ’s avonds nog naartoe kunt om je werk af te ronden.

Een flexplek kan dan een uitkomst zijn: je betaalt niet de hoge prijs van een vast kantoor, maar hebt wel de voordelen van ‘een echte werkplek’.

2. Wat is het voordeel van flexplek Tilburg MCSI? 

Bij veel flexplekken huur je voor bepaalde dagen. Bij MCSI niet: als je lid bent, heb je onbeperkt toegang tot jouw werkplek. Bovendien maak je deel uit van een hecht en gezellig netwerk van professionele ondernemers. We helpen elkaar, sparren met elkaar en borrelen met elkaar. Je huurt dus niet alleen een flexplek, maar krijgt er ook een leuke groep collega-ondernemers bij. Niet voor niets noemen we MCSI ‘jouw zakelijk thuis’!

3. Wat kost een flexibele werkplek bij MCSI? 

Bij MCSI betaal je 170 euro per maand, exclusief btw. De eerste maand betaal je zelfs maar 99 euro! Daarvoor krijg je 24/7 toegang tot jouw werkplek en alle voorzieningen.